DESIGNAFFIN | BAC beachhouse
16396
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16396,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.0,paspartu_enabled,popup-menu-fade,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

BAC beachhouse

„A half-hour holiday — each day!“ With this concept we designed a lunch area in front of the Stücki Center in Basel. It consists of  ten beach houses with benches and tables, so as benches with large backrests to hide the street. With the natural materials the lunch area breaks up the concrete area and provides sitting accommodations and shadow for the hot summer season. With the breeze coming through the open wooden wall and the palm trees around you, the beach feeling is guaranteed.  

in collaboration with

Mesmer société

date

2018

work on

design, construction plans

Category

Work